21. helmikuuta 2016

Raatilalla Uudet kujeet ja kuviot

Vihdoin pääsen kertomaan teille uusista kuvioista ja tapahtumistani! :)

Nyt on ratsastuskuviot, määrät ja opit saatu mahtaviin määriin ja oppimista tapahtuu kokoajan lisää enemmän ja enemmän. Vanhat kotikuviot Xeten ja valmentajani Sonin kanssa eivät muutu, mutta tämän lisäksi tapahtuu muualla myös oppimista ja ratsastusta.

Maaliskuusta eteenpäin kuvassa näkyvä ihana fwb-tamma tulee mulle leasingiin. Kyseessä on erittäin Xeten oloinen, herkkä ja kärsivällisyyttä vaativa 7-vuotias tamma. Tosin säpsyilevän tamman liikkeet ovat paljon isommat kuin Xeten jolla ikääkin on jo paljon. Sanin kanssa on tarkoitus valmentautua Raatilalla, jossa se nyt on ja johon se myös jää asumaan, sekä kisata jo alkaen maaliskuustaJ Sanista kertoilen enemmän maaliskuussa.

Sanin myötä olen paljon Raatilan ratsupalvelu tallilla (käykää tutustumassa sivuihin: http://www.raatila.fi). Valmentautudun Sanilla, sekä ratsastan välillä tallin muitakin hevosia, autan hevosten valmisteluissa, varsojen käsittelyssä ja ois myös tarkoitus opettaa shetlanninponeja ohjasajolle. Kaikki oppiminen ja tekeminen tapahtuu kuitenkin aina valvovan silmän alla, jotta hevoset pysyvät hyvissä käsissa, ammatti-ihmisten valvomana. 
Tallilla on yksi tyttö joka ratsastaa nuorempia hevosia aktiivisemmin, ja tätä on erittäin mielenkiintoista seurata. Itse ratsastin nuorempia myös vähän, mutta jatkossa ratsastan niitä tarvittaessa. Ratsastuksellisesti tulen ratsastamaan nuorimpien sijaan enemmän ratsastuskoulun hevosia, joiden läpiratsastukseen minullakin riittää jo osaamista tarpeeksi, sekä näillä on minunkin hyvä treenata etenkin esteratsastusta. Ja jokainen hetki satulassa opettaa, puhumattakaan erihevosilla ratsastamisesta.



Olen erittäin tyytyväinen tähän kuvioon! Pääsen kehittymään nuoren (haastellisen) hevosen kanssa ratsukkona, kotona olevan Xeten lisäksi, sekä pääsen seuraamaan läheltä ammatti ihmisten toimintaa aktiivisesti. Olemalla osa tätä kuvioita, pääsen oppimaan ja näkemään paljon uutta Suomen ratsastuspuolen kuvioista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti