24. lokakuuta 2015

Kokemuksia Selkäklinikalta


Selkäklinikka -ammattitaitoista hoitoa

Olen kokeillut monenlaisia hoitoja, myös useampaa kiropraktikkoa. Kuten monella muullakin alalla, ei ole päivän selvää että hoito on laadukasta ja ammattitaitoista tai sopivaa juuri sinun kehollesi. Olemme kaikki erilaisia, ja tämän takia myös erilaiset hoidot sopivat eri ihmisille. Itse sain kuitenkin erittäin hyvää ja osaavaa palvelua selkäklinikalta.

Selkäklinikalla hoito alkaa tietynlaisessa hieronta laitteessa, jossa saa makoilla ja rentoutua.  Se valmistaa kehon tulevaa käsittelyä varten. Sen jälkeen oli vuorossa kiropraktikon käynti, jonka yhteydessä minua myös hierottiin. Selkäklinikalla on myös hierojan vastaanotto, ja he luovatkin hyvän ja toimivan ketjun yhdistämällä tarpeiden mukaan hieronta laitteen, kiropraktikon ja hieronnan. Nämä kaikki voivat kuulua yhteen hoitokertaan, jos tilanne sen vaatii.

Minulle teimme tällä kertaa kolmen kerran hoitosarjan, joka kesti 4 viikkoa. Jokainen hoitokerta oli erilainen, sillä kehossa tapahtui muutoksia jokaisen hoitokerran yhteydessä. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen saimme jo pakarasta kivut niin hyvään kuntoon, että pystyin kävelemään normaalisti ilman että aivot joka kerta aktivoivat stressikierteen. Toisella kertaa saimmekin jo pakaran ja hartian kivut täysin pois, mutta selkä alkoi oireilla. Tämä tarkoittaa sitä että hoito toimii, keho vain joutuu tottumaan uuteen asentoon, joka on se oikea ja toivottu. Tämän seurauksena muut lihakset kipeytyvät kun ne eivät ole vielä tottuneet uuteen asentoon. Kolmannella kerralla käsittelimme rintarankaani, joka oli keksinyt mennä täysin jumiin ja tuottaa ikävää särkyä lapaluiden alle.  Tämä kipu on myös saatu pois, keho tuntuu hyvältä. Kuukauden aikana olen palannut hevosen selkään ja pystyn treenaamaan jo jotain joka päivä. Samanaikaisesti minulla pyöri myös fysioterapeutin ohjelma, jolla myös hieman vaikutusta kyseisiin oireisiin, akuuttien kipujen ja lukkojan poistamiseen auttoi kuitenkin vain selkäklinikalla käynnit.  

Käyt tutustumassa Selkäklinikkaan heidän nettisivuillaan tai facebookissa:

Tiedoksi myös, että nyt on tarkoitus vihdoin toteuttaa alkuperäinen suunnitelma ja julkaista yksi blogi teksti jokainen sunnuntai aamulla/aamupäivällä. Pyrin pitämään julkaisut suhteellisen lyhyinä, suurin piirtein tämän julkaisun pituisina. Toivon että tämä helpottaa sekä teidän lukijoiden että myös minun elämää, kun tiedetään millon tekstiä on taas tulossa:) Ensi viikolla tulee fiilistelyä entiseltä talliltamme Veikkolasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti