18. toukokuuta 2015

Ratsastajan-luut artikkeli/ Bones of the rider

Tässä on lyhyt ja selkeä kirjoitus siitä miten jokaisen keho on erilainen ja miten se vaikuttaa siihen miten kykenemme ratsastamaan. Meidän on tärkeintä on ymmärtää, että sillä on vaikutusta ja sitten etsiä valmentaja joka ymmärtää asiasta ja osaa huomioida sen. Valmentajan tulisi tuntea ratsastustekniikan lisäksi myös ihmisen keho, jotta hän pystyy valmentamaan laadukkaasti.

Artikkeli luettavissa:
http://www.equstom.fi/ratsastajan-luut/

Päivän muistutus:
Ratsastamme siinä kehossa jossa päivittäin elämme, emme voi ottaa kaapista mukaan ratsastuskehoa joka toimisi jotenkin paremmin…

This article is only in Finish, but it tells about our body construction. How everyones bouns are different, and because of this we all ride differently. The movement has a different way in our body, depending on how we are built. And our job is to be aware about it, and find a coach that knows the humanbody on top of the riding technic so that they can teach us properly.

Reminder for today:
We ride in the body we live with everyday, we can not take our ridingbody out from the closet with us that would work better.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti