5. maaliskuuta 2016

Perus pulinaa & HorseFair 2016

Aktiivista ja muutoksellista on elämä tällä hetkellä. Pyörii 2 työtä, ratsastukset kahdella hevosella ja vielä eri kaupungeissa, pääsykokeisiin lukeminen sekä oheisharjoittelu ja flunssan sekä terveydenkanssa  työskennellään päivittäin tällä hetkellä. 

Positiivinen ja aito asenne on ollut se juttu, jolla on pärjätty viime viikot. Aitous on tullut läpi, kun on pitänyt tehdä isoja päätöksiä henkilökotaisessa elämässä. Päätökset ei aina ole helppoja  vaikka ne olisivat todella tärkeitä. Ja onneks tämä kyseinen päätös on jo nyt näyttänyt tuottavan hedelmää. Tosin oikeat seuraukset näkyvät vasta kuukausien päässä, siihen saakka eletään tuntteiden vuoristorataa, pohditaan, mietitään ja etistään sitä oikeaa punaista lankaa. Positiivisuus on taas se jonka avulla näkee valoa tunnelin päässä, vaikeinakin hetkinä. Se kannustaa, rohkaisee ja tuo ilonpilkahduksen päivään. Oletko itse musitanut olla kiitollinen ja positiivinen? Vaikka jokin osa-alue elämästä ei juuri nyt rullaisi täydellisesti, voimme kuitenkin saman aikaisesti olla kiitollisia niistä muista hyvistä asioita samalla kun yritämme nähdä valoa tunnelin päässä positiivisuuden avulla. 

Ratsastuksen saralla on menty paljon eteenpäin. Yksi uusi yhteistyökumppani/sponsori on saatu sekä Sanilla ollaan valmentauduttu kerran Ville Vaurion tunnilla, jossa opin työskentelyn salat. Nyt tiedän että pärjään Sanilla, ja että osaan ratsastaa sen rennoks. Kunhan muistan 1. Vauhti on minun 2. Reitin määrään minä 3. Rentous Avut ja muut asiat. Viimeks treenattiin vauhtia ja reittiä. Näiden oiken menemisen ja anteeksiannon suhde on hankala löytää, vauhtikin kiihtyy usein huomaamattomasti, kun sitä on taas liikaa huomaan sen, ja sitten hidastamme taas jotta reitti ei pääsisi muuttumaan. Xetellä ratsastus on ollut vähäisempää tällä viikolla johtuen flunssasta ja ajannpuutteesta. Mutta huhtikuussa on alppikausi ohi, ja on taas enemmän aikaa antaa ratsastukselle kun ei ole niin paljon työreissuja. Kunhan saadaan kaikki valmiiksi ytheistyökumppani asiaan liittyen, kerron teille siitä lisää. 

Eilen olikin aktiivinen päivä HorseFair-messuilla Helsingin messukeskuksella. Olen itse auttamassa Raatilan ratsupalvelujen pistellä, jossa mainostamme tallin toimintaa ja kauppaamme käytettyjä ratsastajan ja hevosen varusteita. Näytöllä voi myös ihastella videoita varsoista ja nuorten sisäänratsastettavien koulutusta. Itselläni jäi tästä käteen kaksi satulahuopaa 12 eurolla, sekä hyvät suojat samalla hinnalla. Sitten löysin vihdoin minichapsit itselleni, toiselta ständiltä, nämäkin vain 15 eurolla ja ne ovat aivan uudet. Tänään pitäisi vielä 130cm vyö tai panssari metsästää Sanille. 
Messuilla tapasin myös paljon ihania tuttuja! Mielenkiintoisin tapamminen oli kuitenkin toisen bloggaajan näkeminen, nimittäin Etenemisentempo blogin takana oleva Doris kävi pyörimässä kanssani hetken messuilla. Tästä lisää toisessa postauksessa. Olen pitkään miettinyt että ehdotan hänelle tapaamista, sillä ajatuksien jakaminen ja uusien ihmisten tapaaminen on aina mukavaa! Doris kirjoittaa myös erittäin aidoisti ja on hyvin onspiroitunut opinnoistaan Harjun oppimiskeskuksella, jossa hän suuntautuu kasvatukseen. Vasta 3 päivää sitten huomasin että hän on myös tulossa messuilla ja laitoin sitten viestiä. Onneksi hän suostui ja saimme aikataulut sovitettua yhteen:)   


Mukavaa Heppa Viikonloppua Kaikille! Toivottavasti näemme messuilla, itse lähden sinne taas päiväksi :)







1 kommentti:

  1. Ihanasti kirjoitettu teksti. Pidän tavastasi kirjoittaa ja laittaa kuvat tekstin viereen. Se näyttää silmään oikein hyvältä. Meillä tosiaan oli oikein mukavaa messuilla ja mukava, että olet kiinnostunut blogistani. Oli mukava tavata sinutkin. Olet niin positiivinen ja oikein pursusit iloista energiaa ja hyvä niin! :)

    VastaaPoista